Laster inn bilder
  • 30122011_115335.jpg
  • 30122011_115402.jpg
  • 07032012_102237.jpg
  • 30122011_115257.jpg
  • 30122011_115126.jpg


kontakt vårt kundesenter
:: Publisert: 22.09.2020
Dersom du har spørsmål om ditt kundeforhold eller lurer på hva Sporty24 kan tilby av tjenester håper vi du tar kontakt med oss på mail eller telefon. Du kan...

» Les mer
åpen uke
22.09.2020

 

LIK OSS PÅ FACEBOOK!

 

våre medlemsskap

Sporty24 har noen få enkle budskap når det kommer til pris, hos oss har vi kun noen få valg som alle medlemmer kan benytte seg av. Ved medlemsskap hos oss står du fritt til å benytte alle våre avdelinger. Alle medlemsskap er personlige og kan ikke overdras til andre. Medlemsskap er basert på avtalegiro, bortsett fra drop-in og kontant måned.

Disse betaler man kontant ved innmelding dagen.

 

 

Sporty24 Total

Dette er medlemsskapet for deg som ønsker tilgang med nøkkelkort og friheten til selv å trene når det passer deg. Nøkkelkortet har en engangskostnad på 300 kr. Dette medlemsskapet har bindingstid på 12 mnd. samt en aldersgrense på 18 år.

Månedspris kun 249,-

 

 

Sporty24 Small

Dette er medlemsskapet for deg som ønsker å trene i bemannet åpningstid 16.00 - 20.00 mandag - fredag. Dette medlemsskapet har bindingstid på 12 mnd. samt en aldersgrense på 15 år. Tegning av Sporty24 SMALL er kun sammen med foresatte dersom man er under fylte 18 år.

Månedspris kun 199,-

 

 

Sporty24 Fri

Dette er medlemsskapet for deg som ønsker å trene uten noen bindingstid. Her kan man velge å kjøpe nøkkelkort som har en engangskostnad på 300 kr.

(aldersgrense 18 år for nøkkelkort)

Aldersgrense for medlemskap er fylte 15 år. Tegning av Sporty24 FRI er kun sammen med foresatte dersom man er under fylte 18 år.

Månedspris på kun 299,-

 

 

Nøkkelkort

Nøkkelkort kan kjøpes ved både abonnement TOTAL og FRI. Kortet har en engangskostnad på kr 300,- dette betales ved innmeldingen. Det er 18 års aldersgrense for kjøp og benyttelse av nøkkelkort ved våre senter.

 


Oppsigelse av medlemsskap
Oppsigelse av medlemskap skal skje ved fysisk oppmøte på senteret i åpningstiden.
Her utfylles eget oppsigelses-skjema, dette for å sikre klarhet for alle parter ved inn og utmeldinger. Ved utmelding får man kvittering og sms med dato for siste trekk.
 
Oppsigelser som skjer før den 1. i måneden har normal påfølgende mnd som siste betalende! Dersom man sier opp senere kan det medføre 1 ekstra mnd med betaling.
Ta kontakt med et av våre senter dersom dette er uklart for deg som kunde.
Det er ved alle våre abonnement 1 måned oppsigelse fra den 1 i måneden.
 
Dersom du har allerede flyttet må du sende med flyttemelding på mail til oss på mail. 
For informasjon kontakt våre senter for eller send mail til: kundesenter@sporty24.no
 
 
Fryse ditt medlemsskap
Alle kunder har muligheten til å fryse medlemskap i inntil 4 mnd. pr år. Månedene trenger ikke å være sammenhengende og man gjør dette enkelt i resepsjonen ved nærmeste senter. Vi gjør oppmerksom på at bindingstiden forlenges med samme antall måneder som man fryser abonnement. Dersom du ønsker å fryse påfølgende måned må man kontakte resepsjonen før den 1 i hver måned.
MAN KAN KUN FRYSE HELE MÅNEDER FRA 1 TIL 1.
 
 

Trene ved alle våre avdelinger i norge

Som kunde ved Sporty24 kan man trene ved alle våre senter inkludert i månedspris. Du trenger å gi beskjed om ønskede senter din nøkkel skal aktiveres ved når du melder deg inn eller når du ønsker i resepsjonen. 

 

 

Prøvetime

Du kan når som helst besøke våre senter å få en gratis prøvetime i bemannet åpningstid, dersom du ikke har trent før ønsker vi at du kontakter oss slik at vi kan sette opp en time en veileder.

 

Våre senter er bemannet for prøvetimer mandag - fredag 16.00 - 20.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan når som helst komme innom for å se hvordan vårt treningssenter er utstyrt med tredemøller, cross-trainere, spinningsykler og treningsapperater.

 

Ønsker du å prøve spinning? du velkommen til å prøve dette gratis ved en av timene merket med sportyspinn1. Dette er en enkel time for nybegynnere. Husk at du kan styre din egen intensitet og det er du som bestemmer tempo..

 

Velkommen til en time med våre dyktige og inspirerende instruktører!

 

 

© 2021 - Sporty 24
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS